Cautare

5590 de rezultate pentru "deranjamente telecom roman" (3.76 secunde)
O lovitura de stat infaptuita de organul reprezentativ suprem al poporului roman suveran.
Orasul Roman merita "un deputat credibil, vertical, cu un trecut imaculat" Liviu Bratescu, desemnat drept contracandidat al Elenei Udrea in colegiul 4 pentru Camera Deputatilor din judetul Neamt, scrie pe blogul personal despre candidatura Elenei Udrea in "urbea sa natala".
Desemnarea sa ca prim-ministru a fost o "mutare in plic" primita de Traian Basescu de la lobbystul Lockheed Martin, Chevron, Gold Corporation, Roman Cooper etc., acreditat pe langa chiriasul Palatului Cotroceni.
Primul ministru roman primit de Francois Hollande si Jean-Marc Ayrault Premierul roman Victor Ponta a fost primit joi de presedintele Francois Hollande si de primul ministru, Jean-Marc Ayrault, cu care a fost semnat un "program de lucru interguvernamental" franco-roman ce acopera perioada 2013-2018, informeaza France Presse.
Trimisul special RFI, Vasile Damian, a urmarit deplasarea oaspetelui roman la Paris si ne rezuma principalele puncte ale rezultatelor acestei vizite.
isi continua cu nonsalanta periplul pozitiilor sale anti-romanesti si extremiste, care aduc atingere caracterului national si unitar al statului roman, in acelasi timp jignind grav sentimentele si valorile romanilor.
Cum poate un fost ofiter SRI, in prezent senator, sa controleze Serviciul Roman de Informatii Cum bine v-ati dat seama din titlu, este chiar cazul meu.
Viorel ROMAN) Alegerea crestinului Donald Trump, dupa Barack Hussein Obama, primul afro-mahomedan presedinte al USA, a generat la Hillary Clinton, la globalistii si la minoritarii privilegiati un soc si refuz al realitatii.
Mittal Steel Roman este data in judecata de 17 inventatori. ... Societatea Mittal Steel (Petrotub) Roman a fost actionata in judecata de un grup de 17 inventatori, pe motiv ca societatea se foloseste de inovatia lor fara sa le plateasca drepturile de autor.
Romania a castigat procesul cu Noble Ventures, fostul proprietar al CSR Resita care a dat statul roman in judecata ca urmare a anularii privatizarii, a declarat, citat de Mediafax, avocatul Cornel Popa. ... red.) si este una foarte buna pentru statul roman, absolvindu-l de orice plata catre Noble Ventures.
Din acesti bani, "profesionistul" nu trebuie sa cheltuie un sfant, intrucat ospitalierul popor roman ii ofera oricum si cazare de cinci stele, masina cu sofer la poarta, servicii medicale complete gratuite pentru el si intreaga familie, loc de munca retribuit pentru sotie si invatamant gratuit intr-o scoala internationala pentru copii.
Comisia Europeana va demara astazi procedura de incalcare a Tratatului de Aderare in cazul Romaniei, transmite RFI Romania, citand surse apropiate CE si Guvernului roman, potrivit Mediafax.
În 2003, statul român a atribuit contracte de zeci de milioane de euro firmei elene PROODEFTIKI. ... În proportie de 75%, finantarea provine din fonduri ISPA, restul de 25% fiind contributia statului român. ... Aceasta entitate are ca împuterniciti mai multi cetateni greci si pe Ioan Costinea, cetatean român.
Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Numai ca statul român fie nu emite cu regularitate titluri de stat, fie anuleaza licitatiile pentru ca nu le convine bancilor randamentul oferit.
Numai ca, din nefericire, consumatorul roman se gaseste intr-o situatie dezavantajata, intrucat se afla la cheremul unui singur furnizor care detine pozitia de monopol asupra distributiei de energie electrica din diferite regiuni ale Romaniei.
Statul roman a adoptat procedura legislativa care trebuie urmata pentru a permite garantarea imprumutului urias pe care Ford Romania intentioneaza sa-l contracteze de la BEI, pentru fabrica de autoturisme din Craiova.
Statul roman a incasat de la Ford pentru Daewoo Automobile Romania doar 122% din cat facea fabrica de autoturisme din Craiova la momentul privatizarii. ... O informatie tinuta secret de statul roman a razbatut din partea unui actionar minoritar la Ford:
Patronatul IMM-urilor cere expres un proiect legislativ care sa interzica statului roman sa se mai imprumute de la bancile din tara pe motiv ca acesta este concurent direct al firmelor din mediul privat:
Ford Romania a primit, pana in prezent, o singura transa din ajutorul promis de statul roman, pentru modernizarea fabricii de autoturisme din Banie.
google-analytics.com